U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

 Klussen- en vervoersdienst

De klussen- en vervoersdienst Hooge Mierde is er om inwoners zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen laten wonen in hun eigen woonomgeving.
De klussendienst is er voor kleine klusjes in en rondom uw woning, wanneer er niemand in uw omgeving is, die dat op dat moment voor u kan doen.
Denk bijvoorbeeld aan een slot repareren, een lamp vervangen of een wastafel ontstoppen.
Ze is er ook voor seizoensgebonden activiteiten, zoals uw stop sneeuwvrij maken, herfstbladeren opruimen of bijvoorbeeld een losgewaaide tak verwijderen, zodat u veilig naar buiten kunt.
De klussendienst is er niet voor tuinklussen of achterstallig groot onderhoud. Daarvoor moet u bij reguliere bedrijven zijn.

De vervoersdienst is u graag van dienst, wanneer vervoer problematisch te regelen is voor u. Bijvoorbeeld voorvoer naar de huisarts of naar een bepaalde activiteit.

De kosten van een klus bedragen 2,50 euro per half uur, exclusief gebruik van materialen.
De kosten voor vervoer zijn 0,30 euro per kilometer met een minimum van 1,50 euro per rit.

Er is bij Zorg en Welzijn ook een vrijwilliger, die u graag helpt met het op orde brengen en houden van uw administratie. Hij doet geen belastingaangiftes maar helpt u zonodig met het invullen van formulieren en andere papieren.

Heeft u vragen of wilt u gebruik maken van een van onze diensten: neem dan contact op met de coördinator van de klussen- en vervoersdienst Piet Spooren, tel. 06-20802674 of met Zorg en Welzijn Hooge Mierde, tel. 06-36293139.

 

Flyer Klussen- en vervoersdienst